Ylläs, uusi hostelli:Kuerkievarin hostelli KuerHostel!

Edullinen majoitus Ylläksellä, uudessa hostellissa Kuerkievarin KuerHostellissa. Matkustatpa yksin tai yhdessä, KuerHostel on edullisuutta ja yhteisöllisyyttä arvostavan matkustajan valinta, varaat yksinkertaisesti petipaikan ja tulet!

Edullinen majoitus, johon sisältyy kaikki mitä tarvitset: petipaikka, aamiainen, liinavaatteet, pyyhe ja iltasauna sekä Wi-Fi! Tällä rahalla saa meillä paljon!

Yksin edullisimmin matkustaessasi kannattaa varata petipaikka isommasta huoneesta. Halutessasi useamman petipaikan samasta huoneesta tai muita eritystoiveita, teethän varauksen sähköpostilla: varaukset@kuerkievari.fi

Omalle porukalle voit siis varata oman hostellihuoneen, kätevimmin se käy sähköpostilla.

KuerHostellin vieraiden omassa Köökissä on kivasti jääkaappitilaa, kaappeja ruokatavaroiden säilytykseen, kahvin- ja vedenkeittimet, keittolevyt ja mikro.

Majoitu Ylläksellä edullisesti hostellissa: majoitushintaan sisältyy niin aamiainen, liinavaatteet, pyyhe kuin iltasaunakin. Lisäksi ilmainen Wi-Fi toimii joka huoneessa!

 

Muistathan, että aamiainen sisältyy majoitushintaan myös hostellivieraille!

Ylläs sopii kaikenikäisille.Meillä hostellissa ikä on aina oikea!

Ylläs yhdistää harrastajat ikään katsomatta. Hostelli ei ole vain nuorten tai lautailijoiden juttu. Hostellissa majoittuvat kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta. Uskomme, että meillä majoittuvat niin ulkomaiset backpackersit kuin kotimaiset senioritkin -sulassa sovussa.

Ylläksen loman tukikohdaksi KuerHostel!Majoitu meidän hostellissa!

Ylläksen Äkäslompolossa sijaitseva hostelli, Kuerkievarin KuerHostelli on erinomainen myös ajatellen erilaisia päiväretkiä lähituntureille! Lähialueiden erämaat tarjoavat extremeä harrastusporukoille, meiltä on hyvä lähteä päiväksi vaikka vähän pidemmällekin!

Useamman päivän saat vietettyä myös ”meidän pihassa” Kuertunturilla: lumikengät jalkaan, reppu selkään, Kuerin huipulle -ja laudalla alas!

Ylläkselle hostelliin majoitus tästä!