Kuerkievari KuerHostel, Ylläs!Edullinen majoitus KuerHostellissa.

Matkustatpa yksin tai yhdessä, KuerHostel on edullisuutta ja yhteisöllisyyttä arvostavan matkustajan valinta, varaat yksinkertaisesti petipaikan ja tulet!

Petipaikan hintaan sisältyvät aamiainen, liinavaatteet, pyyhe ja iltasauna sekä Wi-Fi! Tällä rahalla saa meillä paljon!

Yksin edullisimmin matkustaessasi kannattaa varata petipaikka isommasta huoneesta. Halutessasi useamman petipaikan samasta huoneesta tai muita eritystoiveita, teethän varauksen sähköpostilla: varaukset@kuerkievari.fi

Edulliseen majoitushintaan sisältyy niin aamiainen, liinavaatteet, pyyhe kuin iltasaunakin. Lisäksi ilmainen Wi-Fi toimii joka huoneessa!

Omalle porukalle voit siis varata oman hostellihuoneen, kätevimmin se käy sähköpostilla.

KuerHostellin vieraiden omassa Köökissä on kivasti jääkaappitilaa, kaappeja ruokatavaroiden säilytykseen, kahvin- ja vedenkeittimet, keittolevyt ja mikro.

Muistathan, että aamiainen sisältyy majoitushintaan myös hostellivieraille!

Teini tai seniori -meillä ikä on aina oikea!

Hostelli ei ole vain nuorten tai lautailijoiden juttu. Hostellissa majoittuvat kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta. Uskomme, että meillä majoittuvat niin ulkomaiset backpackersit kuin kotimaiset senioritkin -sulassa sovussa.

Tukikohdaksi KuerHostel!

Kuerkievarin sijainti Ylläksen Äkäslompolossa on erinomainen myös ajatellen erilaisia päiväretkiä lähituntureille! Lähialueiden erämaat tarjoavat extremeä harrastusporukoille, meiltä on hyvä lähteä päiväksi vaikka vähän pidemmällekin!

Useamman päivän saat vietettyä myös ”meidän pihassa” Kuertunturilla: lumikengät jalkaan, reppu selkään, Kuerin huipulle -ja laudalla alas!

Varaa petipaikka tästä!