Ylläs valloittaa lomalla,mitä jos tällä kertaa majoittuisit hotelliin?Tervetuloa KuerHotelliin!

Ylläksellä lomaillessasi majoitut mukavasti Kuerkievarin hotellissa. KuerHotel tarjoaa mukavan hotellimajoituksen tunturin kupeessa. Hyvät ulkoilumahdollisuudet!

KuerHotellissa on 10 viihtyisää, yksilöllisesti sisustettua 2 hengen hotellihuonetta. Yhdessä huoneessa on myös vuodesohva, ja muutamassa huoneessa lisävuodemahdollisuus.

Hotellin huoneissa on televisio, vedenkeitin ja pikkuruinen minijääkaappi sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa on suihku.

Kaksikerroksisessa hotellissa ylemmässä kerroksessa vieraidemme yhteisiä hetkiä varten sijaitsee uusi KuerLounge ja alakerroksessa hotellivieraiden saunat.

Kuivauskaapit ja kuivaushuone ovat käytävillä. Alakerrassa sijaitsevat hotellivieraidemme saunat ja pihapiirissä suksien huoltotila.

Majoitukseen sisältyy runsas aamiainen. Tarjoamme myös puoli- tai täyshoitopaketteja.

KuerHotellissa on ilmainen Wi-Fi.

KuerHotel. Pirteä pikkuhotelli erinomaisella sijainnilla. Siinä se.

Ylläksellä olla oma hotelli viikoksi?Tervetuloa hotelliimme,Kuerkievarin KuerHotelliin sopii isompikin perhe!

Pieni hotellimme Ylläksen Äkäslompolossa tarjoaa mukavan loma-asumisen ja oman yksityisyyden parinkymmenen hengen poppoolle. Yksityisvarauksella Kuerkievarin hotellissa käytössänne on koko KuerHotel: 10 huonetta, kaksi  saunaa, varusteiden kuivaushuoneet ja tietysti uusi KuerLoungemme -vain teitä varten.

Hullu ajatus ”Varaa oma hotelli” kiteytyy suurperheen arkeen; meidän lähiperhehän täyttäisi koko KuerHotellin Ylläksellä!

Majoitus uudessa hotellissa Ylläksellä! Kysy tarjous koko KuerHotellista koko- tai puolihoidolla.

Oma hotelli viikoksi Ylläksellä. Ei paha.

Varaa majoitus kätevästi tästä!