KUERKIEVARI KUERHOTEL KUERHOSTEL OY

Osoite: Kievarintie 5, 95970 Äkäslompolo

puh. +358 44 230 9540

email: myynti @ kuerkievari.fi

Varaa tästä tai pyydä tarjous ja lisätietoja:

Kuerkievariin, Kievarintie 5, on helppo tulla!

Kuerkievari sijaitsee Kolarissa, Äkäslompolossa. Kylän keskustaan on vain parin kilometrin matka ja hiihtohissille viitisen kilometriä.

VR tuo etelästä matkustavat yöjunalla Kolariin ja junaan saa kätevästi auton mukaan. Kolarista matka jatkuu linja-autolla tai taksilla Äkäslompoloon. Lennot laskeutuvat Kittilän lentokentälle. Kotimaisia matkailijoita palvelevat Finnair ja Norwegian. Myös lentokentältä on linja-autoyhteys Äkäslompoloon.

Kuerkievarissa majoittuessasi pääset pihasta laduille. Skibussille ja kylälle kävelee parissakymmenessä minuutissa -siis selviydyt hyvin ilman omaa autoakin. Taksit palvelevat aamusta yömyöhään.

Monelle omalla autolla liikkuminen on ainoa oikea vaihtoehto. Matkan kauempaakin taittaa saman päivän aikana ja omalle reitille sattuu monta hyvää pysähdyspaikkaa.

Kuerkievariin saavuttaessa Kolarin suunnalta, Kievarintielle kääntymistä voi valmistella vasempaan, kun katuvalaistus alkaa. Maisematien ja Äkäslompolon kylän kautta suunnistusta auttaa Kievarintielle päättyvä kevyenliikenteenväylä.